| by ujbudastudio.hu | No comments

Európai körutazások

Franciaország

Egy francia körutazásazás? Tökéletes választás, hiszen Franciaország számtalan dologról híres, az eleganciáról, a finom ételekről, a csodálatosan szép történelmi kastélyokról, és persze a mesés fővárosról Párizsról, és a Párizs melletti Disneylandről, ami Európa legnagyobb élményparkja.Franciaország nem csak a városlátogatásról szól, hiszen a francia riviéra is kihagyhatalan látnivaló, látogassa meg Ön is Ligúriai körutazása során. Ha már a természeti szépségeknél tartunk mindenképpen érdemes számba venni a Korzika és Elba szigetére tartó körutazást is.

 

Olaszország

Az olaszországi körutazások nagyon sok különféle élményt rejtegetnek a turistáknak, hiszen egész másért utazunk Velencébe mint Rómába.Egyik sem szebb a másiknál, de teljesen más élményt nyújtanak. Évről évre népszerűbben a toszkán körutazások, de ha nem akarunk elveszni a csodás részletekben válasszuk a nagy olasz körutazást, melynek során Olaszország legszebb látnivalóit csodálhatjuk meg mint, Ferrara, Firenze, Róma, Nápoly és Capri. A Földközi tenger egyik gyöngyszeme Szicília külön körutazás keretében tekinthető meg.

 

Görögország

Görögország az antik kultúra bölcsője, egy évre elegendő látnivalót tartalmaz, ezért kisebb illetve nagyobb körutazások során bejárhatjuk a legszebb tájakat több etapban. Az antik görög körutazások buszos kirándulások, ezért mérsékelt áron juthatunk hozzá. A körutazás, olyan csodálatos látnivalókat érint, mint Thesszaloniki városa, az Olümposz, a Meteorák, Athén és Delphoi. A kényelmesebb utazók csatlakozhatnak a körutazáshoz repülős utazás után is, Thesszalonikiben.

 

Törökország

A török körutazások majdnem mindegyike érinti a világhírű Isztambul városát, ami nem is csoda hiszen Isztambul mindenkit elvarázsol. A körutazások között vannak buszos és repülős utazások, mindenki anyagi helyzet és ízlése szerint dönthet melyiket választja. Az utazás során meglátogathatja Isztambult, Kappadokiát és Anakárát is. Fakultatív programként vitorlás bérlés lehetséges a Török Riviérán.

 

Svájc

Svájc Európa egyik gyöngyszeme, érdemes egy rövidebb körutazáskeretében megnézni legszebb tájait.Svájc egyik legszebb tava, a Bódeni tó három ország területén terül, ezek közül egyik Svájc. Svájc területén található Európa egyik leghíresebb szigete a virágsziget vagy más néven Mainau szigete, melyet most egy Mainau körutazás keretében remek áron megtekinthet.