| by ujbudastudio.hu | No comments

Fröccsterasz

A Fröccsterasz Télikert Budapesten az Erzsébet téren található. A népszerű romkocsma felidézi a közelmúlt hangulatát, ugyanis a kocsma a régi buszpályaudvar területén került kialakításra. A hely a város több pontjáról egyszerűen megközelíthető, és a turisták által érintett útvonal metszéspontján helyezkedik el. A terasz kitűnő lehetőségekkel rendelkezik, a kiülős helyek akár fogyatékkal élők is megközelíthetik a kerekes székükkel. A látványos kert egy színpadot foglal magában, ahol különféle zenés mulatság zajlik. A Fröccsteraszon szerdától szombatig különféle zenei csemegék kínálnak szórakozást, különféle DJ-k biztosítják a jó hangulathoz a zenei aláfestést.

A kellemes hangulatot a jó társaság mellett a különböző izzósorok az est fénypontjai biztosítják.

A külső terében önkiszolgáló pultok vannak és a grill ételek kiváló opciót kínálnak egy gyors ebédhez.

A terasz csak a nyári hónapokban üzemel, a többi évszakban a kellemes hangulatú étterem, a Télikert várja a vendégeket.

Fröccsterasz

A könnyed és laza kialakítású belső térében, a régi utasellátó büfében étteremi szolgáltatások mellett zenei események zajlanak. A Fröccsteraszban zajló programok ideális lehetőséget kínálnak a különféle stílusok kedvelőinek.

Népszerű sorozatestek keretében fergeteges zongora koncertet hallhat a nagyérdemű, erre az alkalomra a Télikertet elegánssá varázsolják.

Más alkalmakkor latin est, a Cubapest trópusi hangulatú buliján várják a forró zenéért rajongó táncosokat, de a magyar slágerek éjszakája program is tökéletesnek ígérkezik. Mint a főváros egykori buszpályaudvara naponta rengeteg utast fogadott, napjainkban pedig kellemes atmoszférája és gasztronómia étel-ital választéka és eseményei miatt egyike leglátogatottabb budapesti romkocsmának.