| by ujbudastudio.hu | No comments

Medencefedések: Zárt medencetakaró

A zárt medencetakaró azon medencehasználók részére ideális megoldás akik a teljesen zárttá akarják tenni medencéjüket és a nyári hónapokban is alkalomszerűen használják. A megoldás természetesen azon túlmenően, hogy megfelelő biztonságot ad a gyermekek és az egész család számára, hozzájárul a fenntartási költségek csökkentéséhez is. A fizikai szennyeződést nem engedi a víz közelébe illetve azokat összegyűjti a felületén, melyek könnyedén eltávolíthatók.

A medencefedés lehetséges mind szabályos mind tetszőleges kialakítású medencénél. A rögzítési megoldás egy nagyon erős és minden előírásnak megfelelő konstrukcióra épül. A rögzítés biztonsággal megoldható mind szilárd (beton, kerámia, kő stb), mind fa, mind földes környezettel körülvett medencénél.

Az anyaga műanyag alapú sűrű hálós vagy teljesen zárt szerkezetű, rögzítési és biztonsági célokat szolgáló erősítésekkel. A csapadékot (nedvesség, eső) a szerkezete átereszti és ezáltal biztosítható egy olyan felület mely nem gyűjti össze a vizet.

A medencefedés során a biztonsági takaró felrakása és levétele egyszerűen kezelhető a hozzáadott eszköz segítségével.

Minden évszakban használható, tulajdonsága nem változik a szélsőséges időjárási viszonyok hatására.