| by ujbudastudio.hu | No comments

Seven City JLT

Seven City JLT Dubaiban az Al Tanyah Fifth-ben, Jumeriah Lakesben található. A 27 emeletes toronyépületben összesen 2500 lakóegység található. Az új Dubai szívében lévő apartmanokból szédületes, 360 fokos kilátás nyílik az Emirates Golf Klubra, a Montgomery Golf Klubra és a tavakra. A megközelíthetőség szempontjából az ingatlan kifejezetten ajánlott a gyakori üzleti utakra menők számára. Az épülettől tömegközlekedéssel, metróval, autóbusszal érhetőek el a város fontos csomópontjai.

A projekt fejlesztője a magántulajdonban álló, dubai székhelyű Seven Tides luxus ingatlanfejlesztő holding.

Az épület 5 dobogószinttel rendelkezik, stúdiólakások mellett 1-2-3 hálószobás apartmanokból áll. Az apartmanok aprólékosan megtervezve, luxus kivitelben, és teljesen bebútorozva kerülnek értékesítésre. A szobákban a padlótól a mennyezetig futó ablakokon bejövő fény borítja be a teret. A hálószobákhoz gardrób és zuhany tartozik. A kompletten felszerelt konyhák modern főző berendezéseket tartalmaznak. A lakásokban egyedi légkondicionáló működtethető a tulajdonos igényeinek és szükségleteinek megfelelően.

Seven City JLT

A luxus ingatlan létesítményeihez úszómedencéken kívül modern felszereltségű tornaterem, kiskereskedelmi egységek és mélygarázs tartozik, de gyermek óvoda is található.  A sétányon keresztül néhány perc sétával, kerékpárral érhető el számos étterem és kávézó.

A Seven City JLT legnagyobb előnye az, szabadidős és rekreációs szabadtéri lehetőségeket nyújt. Emellett oktatási intézmények, bevásárló központok könnyedén érhetőek el a közelében.

Dubai Nemzetközi Repülőtere, és az új Al Maktoum Nemzetközi Repülőtere is  25 perc alatt, érhető el a Seven City JLT épületétől.